top of page
Harstrom_240921_5636.jpg

Om Anna

Anna Holmlund är VM- och OS-medaljör och fram tills för fem år sedan, en av världens bästa skicrossåkare. År 2016 sätter en olycka under ett träningslopp stopp för Annas skidkarriär och är nära att kosta henne livet. Efter olyckan är läkarna osäkra på om Anna någonsin kommer att kunna andas själv igen.

IMG_1181.jpeg

Anna drabbas av en allvarlig hjärnskada som gör att hon idag behöver hjälp av personliga assistenter i vardagen. Flera timmar om dagen ägnar hon åt rehabilitering och träning, såväl fysisk som mental. Hon tränar både hemma med stöd från assistenter och fysioterapeuter och tillsammans med sin personliga tränare på gym. Anna får även hjälp av en simtränare och går till en logoped för att träna upp sin talförmåga.

 

Resultaten Anna gjort sedan olyckan är häpnadsväckande. Hon har visat att man med driv, beslutsamhet, hård träning och jäklar anamma kan komma fantastiskt långt. Idag är Anna inspiratör och föreläsare och driver sitt eget företag, Anna Holmlund AB. Dessutom har hon en anställning hos Friskis & Svettis i Sundsvall.

 

Dessutom har hon ett Instagramkonto där hon själv berättar om sin vardag. I sin föreläsning berättar hon om den livsresa hon gjort fram till idag och vad hon drömmer om framåt. Med sin historia hoppas Anna kunna inspirera andra att fortsätta tro på sig själva och att aldrig någonsin ge upp hoppet.

Dokumentärer

En annan Anna
 

En dokumentärserie i 10 delar om Anna Holmlunds nya liv kommer inom kort.

bottom of page