top of page

Föreläsning med Anna Holmlund

Nu har du möjlighet att boka Anna Holmlund som föreläsare.

 

I sin berörande och inspirerande föreläsning berättar Anna om sitt liv, sin idrottskarriär, om olyckan som förändrade allt och den resa hon gjort fram till idag. Hon delar även med sig av sina drömmar framåt. Med sin historia hoppas Anna kunna inspirera andra att fortsätta tro på sig själva och att aldrig någonsin ge upp.

 

Föreläsningen är 30 minuter lång. Anna stannar gärna en stund efteråt och pratar med publiken.

543B8BF9-64B6-4C8D-B582-282B4BDD5158_1_102_a.jpeg

Vill du bidra till Annas träning och rehabilitering? Stöd Annas rehabilitering genom att swisha till 073-820 63 34. Märk din betalning med ”Stöd”

EBD76D26-C62D-4B9F-96AD-31D3A52927FB_1_105_c.jpeg

Anlita Anna

Sagt om föreläsningen

Anders Kantola, Senior Consultant

Anders Kantola, Senior Consultant

” Idag har jag varit på en oerhört inspirerande, berörande och stark föreläsning jag vill dela med mig av. Anna Holmlund - en gigant inom sporten skicross - som vunnit tre totala världscuper, tagit otaliga pallplatser och vunnit OS-brons några månader efter en total knärekonstruktion(!) - berättade om sin resa från att vara totalt dominant inom sin sport, på toppen av livet, till att vara med om en fruktansvärd olycka som bokstavligt talat tog hennes liv. Och resan tillbaka. Sällan har jag sett en sådan urstark vilja. Du är en sann förebild Anna. Vi var många som kom ifrån denna föreläsning med ett nytt perspektiv på saker. Behöver jag nämna att inte ett öga var torrt? Behöver ni en inspirerande föreläsare som berör? Och vill stötta Anna på hennes resa? Tveka inte att boka hennes föreläsning!”

Tom Sjötun, Electus Rekrytering & Interim

”Tack Anna Holmlund för en otroligt inspirerande föreläsning. Det var inte många torra ögon i publiken vill jag lova. Du är en sådan magisk förebild.”

bottom of page